• New
GLJ LED Wrist Ball Gyroscope, Wrist Trainer, Wrist Strengthener, for Stronger Arm Пръст Wrist Bones and Muscle (Color : Blue)

GLJ LED Wrist Ball Gyroscope, Wrist Trainer, Wrist Strengthener, for Stronger Arm Пръст Wrist Bones and Muscle (Color

Rating 
BGN 72.56

Наличност
В магазина

☞Ръчна мощност,не се изисква мощност : завъртане на китката си взаимодейства с въртене вътре в центъра на сфера, а съвместната центробежная сила предоставя на работата на центъра на сфера с висока скорост. ☞Укрепване на китката и предмишницата : топка за китката може да се засили в пръстите, китките, ръцете, предмишниците, раменете, бицепса и т.н., Както и насърчаване на координацията и кръвообращение.Ефективно реабилитирует болка в китката. ☞Лесна употреба, без батерия : Малък, компактен и транспортируемото, можете да го вземете със себе си навсякъде.И топка в китката с мигаща led.Не е нужно да се притеснявате за това, че електричеството да свърши.Можете да получите сложна,укрепляющую тренировка по всяко време и на всяко място, дори и по време на обедната почивка. ☞Защита на каишка за лесно сигурност : Носете специална каишка за китката, когато го използвате, за да ядрото на топката не вылетело се дължи на прекомерна сила, че за по-сигурно. ☞Чудесен подарък : Наручный топка-един чудесен подарък за хора, които обичат спорта или работят по цял ден в офиса.Топка за китките е много полезен за сила и възстановява китката и предмишницата.Топка за китката и е чудесен подарък за музиканти, като китаристи, пианисти, за да укрепим своята сила на пръстите. -За какво се използва влияние топка?-Той е интересен и полезен за ръцете, китките, раменете, ръцете, бицепс, а също така добър като на загряване преди скално катерене, голф, баскетбол, и т.н.-Ако дълго ползвате компютър или да играете на пиано, можете да играете в този топката всеки ден в продължение на няколко минути. кара да се чувстваш, че ръката също няма да е толкова болезнен.-Това е много интересна играчка, от която боли предмишницата и отива в кръвта.-За предотвратяване на тендинита и подобряване на силата улавяне, премахване на болка от тенис лакът, лакът голфъри и тендинита, среден, междинен ниво.-Китката Топката Ръчно заснемане на Укрепитель, Ръчно заснемане на Тренажор, за Облекчаване на стрес, Анти-стрес, Анти-тревожност за деца, тийнейджъри, студенти и възрастни.-Спецификация : Име; Китката BallМатериал : цинк сплав, поликарбонат, silicone Net тегло : около 270 GSize 70 X70 X50 (mm)Аксесоари : китката топка * 1 каишка * 1 - Как да използвате : 1. Кликнете големи пръсти на двете ръце в посока на стрелката центъра на света, докато съпротива не ще е голямо и център на света не може да се търкаля.2. Бързо освобождаване на ядрото на топката големи пръсти на двете ръце и завъртете топката с ръка 3. Усещайки, че обхватът се върти, сваляйте топката от ляво на дясно в кръг, бавно да се върти запястный топката и скорост може да се увеличи с помощта на инерцията Услуги : 1. Ако имате нужда от повече стилове, моля, кликнете други наши продукти, за да намерите желания от вас стил.2. Ако имате някакви въпроси преди или след покупката, моля не се колебайте да се свържете с нас.

Основни свойства

Name; Wrist Ball :
Material:
zinc alloy, polycarbonate, silicone
Net weight:
about 270G
Size 70X70X50 (MM) :
Accessories:
wrist ball * 1 wrist strap * 1
- How to use:
1. Push the thumbs of both hands in the direction of the arrow of the center of the ball until the resistance is large and the center of the ball cannot roll. :
2. Quickly release the core of the ball with the thumbs of both hands, and turn the ball by the hand :
3. After feeling the sphere rotates, swing the ball from left to right in a circle-like way to slowly rotate the wrist ball, and the speed can be increased with the inertia :
-Service:
1. If you need more styles, please click our other products to find the style you want. :
2. If you have any questions before or after your purchase, please do not hesitate to contact us. :

Клиентите също го харесват