• New
Smart Hoola Hoop за Отслабване, Йога, Фитнес, Многофункционална Коремна Фитнес и Спортен Масаж Smart Hoola hoop, 24 Подвижни Регулируеми Kmots Автоматични Въртящи се Топки (Dpink)

Smart Hoola Hoop за Отслабване, Йога, Фитнес, Многофункционална Коремна Фитнес и Спортен Масаж Smart Hoola hoop, 24 Подвижни

Rating 
BGN 15.99

Наличност
В магазина

【Лек и удобен за носене】 : Умен hula-обръч е изработен от висококачествена ABS материал.Той е не само лек от теглото, но и подходящ за всяка тренировка.И за разлика от обикновения умно хула-хупа, потребителят може да промени броя на тегло блокове в весовом топката в съответствие с тяхната собствена носеща способност и по този начин, промяна на интензивността на упражнения. 【Лесна употреба】 : В сравнение с традиционните хула-хупом, нови интелигентни hula-обръч по-лесно за използване.особено с дизайн без да падне, дори ако сте начинаещ, можете да се насладите на упражнения,леки и удобни за носене. 【Фитнес-масаж-две в едно】 : Тези интелигентни кръгове могат не само бързо да изгаря мазнините, но и да ви помогне да постигнете идеална фигура.Те могат също така да помассировать талията ви, за да ви помогне да се отпуснете.Един продукт с две функции : странично упражнение за страничната масаж.Изгарянето на мазнините става по-бързо от 2-3 пъти, отколкото при обичайния хула-хупе. 【Тихи лагери правят вашето движение е по-удобно】:страхил хоп ще направи вашето движение е по-удобно, малошумным, плавно въртене, това е най-лесното и интересно движение. 【Безплатна корекция на 24 части】:Има 24 части с магнитна тока, които могат свободно да се комбинират в зависимост с размера на талията.Подходящ за цялото семейство, е подходящ за дебела/тънка талия!.Функция : - Пътека всяко малко лук е много гладко, така че ролка може да се плъзга гладко, не като го блокира, лесно можете да тренирате корема си.- 3 ролка може да се върти на инерционен топката по-леко. (Там, ще бъдат нормални звуци по време на въртене и между песните, не се притеснявайте, използвайте я по време на нормална тренировка, за да не притеснява семейството)Характеристики : Цвят : розов Материал на вала : ABSCentrifugal материал на топката : ABS + магнит.Регулируем диапазон : талия 60-105 виж За размер : 12 раздел : костюм за талията по-малко от 50 виж раздел 15 : костюм за талията по-малко от 65 вж. 18 секция : костюм за талията по-малко от 90 виж секция 21 : костюм за талията по-малко от 100 виж 24 раздел : костюм за талията по-малко 130 вижте Инсталиране на продукта : 1. Начин на отваряне : отодвиньте заключване назад и повдигнете другия край.2. Задайте сензорна плоча, выровняйте и вверните резба масаж плоча.3. Задайте тегло чук вдигната част нагоре и тръбопровод, свързан към външния коридор на пръстена.4. Отодвиньте ключалката назад, на другия край се притиска близо до пряжке, и обтегач застегивается напред.5. Допълнителни следи може да се коригира в съответствие с размера на талията.

Основни свойства

Клиентите също го харесват