• New
Зърното Клип Персонализирани Името на Силиконови Перли Binky Притежателя Lovey Star Зърното Каишки за Малки Момчета Момичета Адаптивни Dummy Верига, Чудесен Подарък за Нов?

Зърното Клип Персонализирани Името на Силиконови Перли Binky Притежателя Lovey Star Зърното Каишки за Малки Момчета Момичета

Rating 
BGN 9.59

Наличност
В магазина

【Персонални dummy клип】 - Просто натиснете бутона "Конфигуриране сега" от дясно и въведете името, което искате да конфигурирате. 【Универсален дизайн】 - 2 в 1 paci clips са съвместими с всички фалшив, биберони, nuks, MAMs, слюнявыми нагрудниками, дрехи, играчки за никнене на млечни зъби, завивки, колички, електронни игри тренажерными зали и автокреслами. 【100% гаранция за сигурност】Цялото име на биберон клип са изработени от 100% хранително мек силикон, който не съдържа BPA, PVC, кадмий, метал, фталата, латекс, олово. 【- Добри детски подаръци】Тези персонални биберони са идеални за успокояване на децата.Дръжте биберон на бебето си и силикон стяга в рамките на лесен достъпа и не падайте с мръсни подове или не се губят.Позволете активен деснам да се обучават и да допринесе за развитието на силни здрави венци. 【Как да използвате】Просто пропуснете конец през дупката на биберон и проденьте стяга и мъниста чрез нишка, за да се получи възел.Най-накрая, сложете си стяга за дрехи на детето си.За да ги зърното падна на земята.Скоба за зърната Upalupa може да се поправи.Просто щракнете върху полето "Конфигуриране сега", за да започне създаването на клипа за детски залъгалки с заглавным име, силиконови перли са Подходящи за използване в стерилизаторе с температура под 100 C/212 F; Напълно изсушете на въздух или подсушете с мека чиста кърпа след измиване.Ръчно изработени с Любов.Персонализирани скоба за биберон е проектиран и произведен ръчно Upalupa с любов.Всеки от тях е уникален и особен.

Основни свойства

Клиентите също го харесват