• New
Калъф за мобилен телефон Great Retro агнешка кожа Texture Pure Color Horizontal Flip ПУ Leather Case for Huawei P30 Lite & Nove 4e, with Holder & Card Slots & Портфейла & Lanyard(Black) (Цвят : черен)

Калъф за мобилен телефон Great Retro агнешка кожа Texture Pure Color Horizontal Flip ПУ Leather Case for Huawei P30 Lite

Rating 
BGN 16.48

Наличност
В магазина

На капака на бронята.- Тежки случаи.Калъфи за мобилни телефони.Калъф за зарядното устройство.100% Високо качество и добра цена Задната част на кутията на телефона е Добра производителност Правилната инсталация е важно за успешното използване. Моля, не се колебайте да се свържете с нас, ако имате някакви въпроси.1. Лаконичността : той просто се формира и да се сменят, за да оставите чисто и комфортно впечатление на всички.2. Функционален : калъф може добре отговарят на вашия телефон и да имат голямо значение за защита на вашия телефон от надраскване, удари, приплъзване и така нататък.3. Удобен за ползване : всички бутони и портове са достъпни.4. Преносим : не е нужно да стреля, след като вашият телефон наденет му, защото той е доста тънък и лек.5. Издръжлив : с добра производителност и високо качество материали, той може да работи в продължение на дълго време.6. Икономичен : е създадена много подходяща цена за този случай.Това достъпен продукт.

Основни свойства

Клиентите също го харесват