• New
Folmeikat Samsung Galaxy А01 Калъф,Твърд Тежък Защитен 360 Въртящ се Метален Пръстен, Стойка Държач на Дръжката Вградена Магнитна Метална плоча Броня Тежкотоварни устойчив на у?

Folmeikat Samsung Galaxy А01 Калъф,Твърд Тежък Защитен 360 Въртящ се Метален Пръстен, Стойка Държач на Дръжката Вградена

Rating 
BGN 5.58

Наличност
В магазина

1.Разработен е специално за Samsung Galaxy А01 калъф 5.7", "не за Samsung Galaxy a10/a10e. 2. Samsung Galaxy А01 гъвкав калъф TPU с вътрешен модел платна и вдигна устни за защита на екрана. 3. Технологията на въздушните възглавници Samsung Galaxy А01 за смекчаване на удара. 4. Тактилни бутони на Samsung Galaxy А01 за надеждна обратна връзка и лесен за натискане. 5.Основата на качество и обслужване, за да се гарантира benifit на клиента, ако отговарят на всяко неудовлетворение от нашите продукти, моля чувствайте свободни да се свържете ние .Ние ще ви предоставим послепродажную подкрепа в рамките на 24 часа.Съвместима модел : Samsung Galaxy A01 Samsung А01 Galaxy А01 характеристики на своята практика за вашия телефон : 1.Защита срещу падане 2.Защита от драскотини 3.Защита от прах 4.Защитете вашето устройство от падания, кал и ежедневни приключения,мода, който предпазва вашия телефон и предлага отлично чувство за ръце. 5.Висококачествени материали твърд КОМПЮТЪР и TPU вътрешен осигуряват най-доброто противоскользящее и анти-надраскване. 6.Точно отрежете,за да запази пълноценното използване на бутоните за сила на звука,зарядно,камера,микрофон, жак за слушалки и всички други портове.Нашето обслужване : 1. Няма нищо по-важно за нас, отколкото за подкрепа на нашите клиенти.Ако нещо се счупи в рамките на 1 месец, ние ще ви върнем парите и ще организираме замяна за вас. 2.Всеки въпрос за вашата поръчка .Ние ще ви отговорим в рамките на 24 часа и ще ви дадем задоволителен отговор.Благодаря ви!.

Основни свойства

Клиентите също го харесват