• New
Toyvian 3 бр. за Многократна употреба за Хранителни стоки Чанти за Бельо Чанти за Многократна употреба Зеленчукови Хранителни Чанти за Хладилник Ленени Тъкани Торби З?

Toyvian 3 бр. за Многократна употреба за Хранителни стоки Чанти за Бельо Чанти за Многократна употреба Зеленчукови Хранителни

Rating 
BGN 18.87

Наличност
В магазина

Универсален!Те са отлични за градинарство ( градински отпадъци, органични отпадъци ).Тези торбички ще защитават вашите растения от студ и измръзване.Идеално за коледното чанти.Многократна употреба за хранителни стоки пакети.Големи празни опаковки могат бързо и лесно да напълните с плодове или зеленчуци.Торбички също могат да се използват като транспортни чанти за строителни отпадъци и съхранение на хранителни продукти.Многократна употреба за хранителни стоки пакети.Натурален цвят и изчистен дизайн, изработени от напълно биоразградими материали.Многократна употреба за хранителни стоки пакети.Многофункционално използване.Подходящ за семеен съхранение на картофи, ориз, ядки, орехи, зеленчуци и т.н. за Многократна употреба за хранителни стоки торбички.Чанти произведени от дишането и екологично чисти материали.Материалът може да се използва многократно, което го прави екологично чист избор.Многократна употреба за хранителни стоки пакети.Характеристики Материал : лен Пакет включва 3 x чанта за съхранение.

Основни свойства

Клиентите също го харесват