• New
Minkissy Кожичките Машинка за подстригване с Кожичките Тласкач, Неръждаема Стомана Кожичките Клещи За Премахване на Кожичките Набор от Мъртва Кожа Clipper Маникюр, Педик?

Minkissy Кожичките Машинка за подстригване с Кожичките Тласкач, Неръждаема Стомана Кожичките Клещи За Премахване на Кожичките

Rating 
BGN 12.95

Наличност
В магазина

Вие заслужавате стригане на кожичките от неръждаема стомана за по-бързо премахване на мъртвата кожа и чеп за нокти и гелевых лакове за нокти.Тласкач на кожичките на ноктите - чудесен подарък за приятели, семейство, работник и т.н. Машинка за кожичките на ноктите набор от инструменти е изработена от материал, устойчив и осигуряването на дълъг живот.Ноктите педикюрный машинка лека и дълга дръжка, удобна за да се използва.Различни инструменти за нокти имат различни функции, стригане на кожичките от неръждаема стомана ще задоволят основните си нужди.Описание на Този комплект клещи за кожичките представлява съвкупност от 3шт професионално маникюрного набиране, тример за кожичките с толкателем кожичките, инструмент за отстраняване на кожичките, е подходящ за професионална и домашна употреба.Идеално място за избор на подарък за приятелите, които обичат нийл-арт.набор от маникюрных инструменти премиум-клас от неръждаема стомана и може да се използва за употреба.Характеристики - Стригане Цвят : черен.- Материал на машата : Неръждаема стомана.- Размер клещи : около 10. 00 X5. 00 X1. 50cm/ 3. 93 X1. 97 X0. 59in.- Вие заслужавате стригане на кожичките от неръждаема стомана за по-бързо премахване на мъртвата кожа и чеп за нокти и гелевых лакове за нокти.- Тласкач на кожичките на ноктите - чудесен подарък за приятели, семейство, работник и т.н. - Машинка за кожичките набор от маникюрных инструменти, изработени от устойчив материал и осигурява дълъг живот.- Ноктите педикюрный машинка лека и дълга дръжка, удобна за да се използва.- Различни инструменти за нокти имат различни функции, стригане на кожичките от неръждаема стомана ще задоволят основните си нужди.Пакетът включва 3 x машинка за подстригване.

Основни свойства

Клиентите също го харесват