• New
DAOKI 1 бр 5 В Фотоелектричния Енкодер Модул Сензор Дисков Кодекс Колесни Модул Кодекс Кодекс Дисков Модул за Интелигентни автомобили, Лазерно Рязане Квадратурный Из?

DAOKI 1 бр 5 В Фотоелектричния Енкодер Модул Сензор Дисков Кодекс Колесни Модул Кодекс Кодекс Дисков Модул за Интелигентни

Rating 
BGN 7.43

Наличност
В магазина

【Въвеждането на продукта】 : Този продукт е светоэлектрический сензор за скорост енкодер енкодер диск кодекс диск, който може да се използва за Freescale авточасти. 【Високо качество】 : Нашите продукти са с високо качество и са тествани преди да изпратите, така че можете да си купите с увереност. 【Спектър на приложение】 : Този продукт е често използван в електронните автозапчастях Freescale и друг широко използван хардуер за електронни експерименти. 【Малък размер】 : Продуктът е с малки размери и лесно за използване.Това е вашият идеален избор за електронни продукти. 【Топло обслужване】 : Ние работим усилено, за да предостави на клиентите задоволителни услуги и максимизиране на предимствата на продукти за клиенти.

Основни свойства

Клиентите също го харесват