• New
Бебешки биберон BIBS Supreme | Dummy от естествен каучук, без BPA | Произведено в Дания | Комплект от 2 пустышек (Nordic Mint, 6-18 месеца)

Бебешки биберон BIBS Supreme | Dummy от естествен каучук, без BPA | Произведено в Дания | Комплект от 2 пустышек (Nordic

Rating 
BGN 12.79

Наличност
В магазина

???????????????? ???????????????????????????????????? : Любимец както на майките, така и на деца вече повече от четиридесет години!Бебешки биберон-престилки позволяват на вашето дете самоуспокоиться проявява своя инстинктивен смучене инстинкт е най-естествен начин.Сега в 4 уникални стилове Color, Supreme, Couture и De Lux.Вижте нови престилки Bities Teethers, ПРЕСТИЛКИ Линии и ПРЕСТИЛКИ Прегръдка Cloth и Прегръдка Swaddle. ???????????? ???????? ???? ???????????????????????????????????? : Всяка поръчка включва 2 нагрудника Supreme baby pacifiers, които са налични в 2 размера (от 0 до 6 месеца и от 6 до 18 месеца).Както винаги, престилки предлагат се в различни красиви цветове и тонове, които са отличителни нагрудниками.Все още не са решили?Запознайте се с нашата нова колекция от Try-it, която включва в себе си всеки един от нашите най-популярни стилове пустышек.Прави идеален подарък за малки момичета и момчета. ???????????????????????????? ???????????????????????????????????????? : Нов стил, същото качество нагрудников.Елегантен щит е предназначен за осигуряване на оптимално преминаване на въздух, за да може кожата около устата остава суха.Плоски зърна, предназначени за подпомагане на правилното развитие на челюстта и намаляване на натиска върху зъбите.Зърното има симетрична форма и е изработена от силикон. ???????????????? ???????????????????????????????????????????????? : Стерилизира всеки биберон-преди употреба, залива я с вряла вода, выжимая останалата вода и като изсъхне за 4-6 часа.Ние ви препоръчваме да се произвеждат заместители на всеки 4-6 седмици, като от съображения за сигурност, така и по хигиенни съображения.Гумен латекс е естествен материал и е изложена на слънчева светлина, високи температури и влага.Ако смятате, че се промяна на материала, зърното трябва да се замени. ???????????????? ???????? ???????????????????????????? : Разработен и произведен в Дания.Лигавници-биберон, изработени от висококачествени материали и е 100% не съдържа BPA, PVC и фталатов.Винаги се стреми към съвършенство, престилки-залъгалка често имитируются, но никога не дублира.

Основни свойства

Клиентите също го харесват