• New
SUZYN Storage Cart Storagc Преносима Сгъваема Ръчна Количка Количка За Пазаруване с Колела, Лесна Стълба за Катерене Количка Подвижна Подвижна Водоустойчива Чанта с Капак за ?

SUZYN Storage Cart Storagc Преносима Сгъваема Ръчна Количка Количка За Пазаруване с Колела, Лесна Стълба за Катерене Количка

Rating 
BGN 47.42

Наличност
В магазина

Планът започва да тече от датата на закупуване.Повреждане на продукта, причинени от злополуки, петна, прекъсвания и почивки на покрити от първия ден.Счупване и повреди на продукта са покрити от гаранцията на производителя.Няма допълнителни разходи за ремонт - всички подробности, работна сила и доставка са включени в цената.Прост процес на подаване на искове - подайте иск по всяко време 24/7 чрез мобилно приложение, онлайн или по телефона.Правила по всяко време, пълно връщане на парите в рамките на първите 30 дни.Можете да прехвърляте с подаръци.Предимство на пластмасовия материал : Пластмасов материал има предимства на околната среда, дълготрайност, ниско тегло, меко усещане ръце, добра водоустойчивост, лесна за почистване и липсата на избледняване.Лесна за разглобяване и монтаж : Кошница лесно е запознат и е установена.Той може да поддържа тегло 35kg и да спечели благоразположението на потребителите предаване на търговския център, преместване, закрити и на открито части необходимото, за мое голямо пространство за настаняване.Добър помощник : Кошница за покупки с капак, може да се използва като столче, така че това е един добър помощник за покупки на хранене, пазаруване, пътуване, риболов.Специални предимства : Стилен, красив и практичен кош за пазаруване не само освобождава ръцете и раменете, но и ви кара да застане в челните редици и да се превърне в център на внимание.Възможности : Външен вид кошница за пазаруване е нов и модерен.Той също е различно в различни цветове, портативност и отворен стил.Ние ще ви предоставим перфектна система за резервни части за обслужване, независимо дали предпродажное или сервизно обслужване, вие можете да се свържете с нас за всякакви проблеми, с които ще се сблъскате.Параметри : Материал : пластмаса + алуминий сплавразмер : около 38*36*33 см/14.96*14.17*12.99 Размер инфолдинга : около 38*42*8.5 см/14.96*16.54*3.35 in Weight : около 2000gafordable тегло : около 35kg Color : black red Features : 1. Колата може да се сгъва, така че е лесно да носят със себе си.2. Шест телескопична, че е по-подходяща за високи хора.3. Материал кошници се различава защита на околната среда, топлоизолация, водонепроницаемостью и влагостойкостью.4. Уникално тъпо дизайн прави колелата няма да има никакъв шум на пътя, устойчив на удари и ефектът е много добър.5. Количката е малък и лесен за използване на много места.6. Махнете чанта, кошница съчетава в себе си функциите на багажника на микробуса и колички.Списък : 1 * Кошница за пазаруване.

Основни свойства

Клиентите също го харесват