• New
Homyl Cat Bed Small Сладко Спи Comfortable Soft Пет Supplies for Kittens Small Dogs - Small

Homyl Cat Bed Small Сладко Спи Comfortable Soft Пет Supplies for Kittens Small Dogs - Small

Rating 
BGN 14.39

Наличност
В магазина

* Полипропилен памучен тампон вътре могат да се свалят и да се почистват, за да се предотврати размножаването на бактерии и замърсяване на котки. * Създаване на удобно легло за здравословен сън и почивка на вашите любимци. * Сладък удобно легло, супер меки и топли, идеални за вашите домашни любимци : котки, кучета, кученца и т.н. * Котките пълнител е полупокрытую дизайн и може да се използва през четвъртото тримесечие. * Дъното е от нескользящего и водоустойчив материал, за да се предотврати свличане на котешки гнездо.Описание : - / Едно удобно легло, супер меки и топли, идеални за вашите домашни любимци : котки, кучета, кученца и т.н. - Котешки пълнител е полупокрытую дизайн и може да се използва през четвъртото тримесечие. - Памучен полагане на ПП вътре могат да бъдат отстранени и почистени, за да се предотврати размножаването на бактерии и замърсяване на котки - Дъното е разработено нескользящим и водоустойчив материал, за да се предотврати свличане на котешки гнездо. - Създаване на удобно легло за здравословен сън и почивка на вашите любимци.Спецификация : - Материал : Plush Size Графика : Малък размер(ДхШхВ) : Approx.35x35x30cm/13.78x13.78x11.78in; Подходящ за домашен любимец на около 2,5 кг. Голям размер(ДхШхВ) : Approx.38x38x35cm/14.96x14.96x13.78in; Подходящ за домашен любимец около 4 кг. кръст Бод Пакетът включва : 1 Домашен любимец гнездо Bed Note : Моля, позволете на 1-3 мм измерване на отклонение от ръчно измерване.Поради различни монитори и светлинния ефект на действителния цвят на продукта може да се различават малко от цветове,както е показано на снимките.Благодарим ви!Изберете всичко, което ви е необходимо, в нашия магазин.Вие ще имате приятно изживяване за пазаруване и да получите качествени продукти и услуги, съответстващи на политиката на компанията.

Основни свойства

- Material:
Plush
Size Chart:
Small-Size(LxWxH):
Approx.35x35x30cm/13.78x13.78x11.78in; Fits for the pet about 2.5KG.
Large-Size(LxWxH):
Approx.38x38x35cm/14.96x14.96x13.78in; Fits for the pet about 4KG.
Package Includes:
1 Pet Nest Bed :
Please allow 1-3mm measuring deviation due to manual measurement. :
Due to the different monitor and light effect,the actual color of the item might be slightly different from the color showed on the pictures.Thank you! :
Choose all you need in our store. You will have a nice purchase experience and get quality products and service corresponding to the policy of . :

Клиентите също го харесват