• New
YIJU Силикагел Детски Играчки За никнене на млечни Зъби Моляры Детски Моляры Цветни Неща За никнене на млечни Зъби Масаж на Венците Карикатура Слон Форми на Детски Б?

YIJU Силикагел Детски Играчки За никнене на млечни Зъби Моляры Детски Моляры Цветни Неща За никнене на млечни Зъби Масаж

Rating 
BGN 7.03

Наличност
В магазина

За почистване на устната кухина, вдлъбната и изпъкнала повърхност може ефективно масажирайте венците на бебето и почистване на остатъчни петна от мляко в устната кухина.Тънка защита, гладък ръб, без чеп, не нарани нежната кожа на малчуганите.Упражнение сцепление, среден размер, детски малки ръце е лесно да се запази, ярки цветове могат да допринесат за визуален развитие.Помогнете на бебето си да се отърве от вредните навици, да хапе и хапе пръстите, за да запазите детето от чувството на дискомфорт в периода на никнене на млечни зъби и помогни на здравословния растеж на млечните зъби.Той е подходящ за никнене на млечни зъби за бебета и деца, които променят зъби.Описание : - За почистване на устната кухина е вдлъбната и изпъкнала повърхност може ефективно масажирайте венците на бебето и почистване на остатъчни петна от мляко в устната кухина. - Slim защита, гладък ръб, без чеп, няма да навреди на деликатната кожа на бебета. - Упражнение сцепление, среден размер, детски малки ръце е лесно да се запази, ярки цветове могат да допринесат за визуален развитие. - Помогнете на бебето си да се отърве от вредните навици, да хапе и хапе пръстите, за да запазите детето от чувството на дискомфорт в периода на никнене на млечни зъби и помогни на здравословния растеж на млечните зъби. - Той е подходящ за никнене на млечни зъби за бебета и деца, които променят зъби.Спецификация : - Материал : силикагельразмер диаграма : 95x80x10mm/3.74x3.15x0.39іпсһпакет включва : 1 бр. детски играчки за никнене на млечни зъби(както решите)Забележка : цветовете могат да се различават малко от калибриране на цветовете на всеки отделен монитор.Моля, позволете едно малко отклонение на измерване от-за ръчно измерване.

Основни свойства

- Material:
Silica gel
Size Chart:
95x80x10mm/3.74x3.15x0.39inch :
Package Includes:
1 Piece Baby Teething Toys(As You Choose) :
Color might be slightly different due to the color calibration of each individual monitor. :
Please allow slightly measuring deviation due to manual measurement. :

Клиентите също го харесват