• New
JINParts Тава за SIM-карти, Съвместими с Google Pixel 4 / Pixel 4XL Мобилен телефон резервни Части за ремонт (Цвят : черен)

JINParts Тава за SIM-карти, Съвместими с Google Pixel 4 / Pixel 4XL Мобилен телефон резервни Части за ремонт (Цвят : черен)

Rating 
BGN 70.96

Наличност
В магазина

Висококачествени аксесоари за подмяна на мобилни телефони, нека да си представяне на мобилен телефон ще се върне.сменете си счупени или неработен елемент нов.Произведени от професионални производители на мобилни телефони,напълно подходящ и работи.В случай на някакви проблеми с продукти, които можете да получите, можете да се свържете с нас, за да изпратите повторно.Ние силно препоръчваме да го инсталирате професионално, тъй като ремонтни части са много крехки, а непрофесионално инсталация може лесно да доведе до повреда на телефона.Тава СИМ-карти за Google Pixel 4 / Pixel 4 XL.Много добра цена, добър търговец!1. Тава за SIM-карти за Google Pixel 4 / Pixel 4 XL.2. Замяна на счупена или нерабочую на картата.3. Всеки продукт е тестван и е в добро състояние, преди да изпратите.4. Напълно подходящ е и работи.5. Професионална инсталация е силно препоръчително.Ние не носим отговорност за всякакви повреди на вашия мобилен телефон/мобилен телефон, които можете да причинят по време на смяна на резервни части.За да се избегне закупуването на неправилно продукта, моля, прочетете внимателно описанието на продукта, преди покупка!.

Основни свойства

Клиентите също го харесват