• New
Стикер за Боклук, Висок Вискозитет Широко Приложение PVC Залепваща Стикер боклук Стикер за многократна употреба Дизайн Рециркулирует Стикер за Офиса за Дома

Стикер за Боклук, Висок Вискозитет Широко Приложение PVC Залепваща Стикер боклук Стикер за многократна употреба Дизайн

Rating 
BGN 11.59

Наличност
В магазина

Можете да ги залепите на такива повърхности, като нержавеющие кофи за боклук, стъклени прозорци, картонени кутии, мусоросборники и кофи, кофи и т.н. Идеално подходящ за външна и вътрешна употреба на различни добре обелени плоски повърхности във вашия дом, офис, работа, бизнес събитие, апартамент, студио, хотел, фитнес зала, стая, барове, център за управление и много други за поддържане на чистота.Лесно сортиране предмети като бутилки, пластмасови чаши, алуминиеви кутии, електроника, хартия, отпадъци и опасни твърди частици.Етикети за рециклиране на отпадъци с по-големи букви и графики, изобразяващи ще помогнат на вас и вашето семейство сте организирани.На вашия гост повече не ще се прибират рециклиране в кофата за боклук, а на боклука в контейнерите за рециклиране.Приема висококачествен PVC лигав стикер, лесно се разкъсва и се поставя, за многократна употреба и здрав.Функция : 1. Идеално подходящ за външна и вътрешна употреба на различни добре обелени плоски повърхности в дома, офиса, на работа, на търговски дейности, в апартамента, студио, хотел, фитнес зала, стая, барове, център за контрол и т.н. 2. Кофи за етикети с големи надписи и графики, изобразяващи ще помогнат на вас и вашето семейство сте организирани.На вашия гост повече не ще се прибират рециклиране в кофата за боклук, а на боклука в контейнерите за рециклиране.3. Лесно сортиране предмети като бутилки, пластмасови чаши, алуминиеви кутии, електроника, хартия, дупка и опасни твърди вещества.4. Можете да ги залепите върху повърхността, като нержавеющие кофи за боклук, стъкло на прозореца, картонени кутии, колички за събиране на отпадъци и кофа за боклук и т.н. 5.Приема висококачествен PVC лигав стикер, лесно се разкъсва и се добавя, за многократна употреба и здрав.Спецификация : Състояние : 100% Чисто new Item Тип : Боклук Sticker Material : PVC лепило Sticker Color : черен+White Diameter : Approx.14 см/5.5 in Weight : Approx.115 гр/4.1 oz Quantity : 5pcs black РЕЦИКЛИРАНЕ, 5pcs black TRASH, 5pcs white РЕЦИКЛИРАНЕ, 5pcs white TRASH кръст Бод Пакет Списък : 20 x боклук Sticker Note : 1. Моля, изчакайте 1-2 см грешка се дължи на ръчно измерване.Благодарим ви за разбирането.2. Монитори не е калибриран еднакво, цвят на продукта, показан на снимката, може да се различават малко от реалния обект.Моля, обърнете истински като стандарт.

Основни свойства

Condition:
100% Brand New
Item Type:
Trash Sticker
Material:
PVC Adhesive Sticker
Color:
Black+White
Diameter:
Approx.14cm/5.5in
Weight:
Approx.115g/4.1oz
Quantity:
5pcs black RECYCLE, 5pcs black TRASH, 5pcs white RECYCLE, 5pcs white TRASH
Package List:
20 x Trash Sticker :
1. Please allow 1‑2cm error due to manual measurement. Thanks for your understanding. :
2. Monitors are not calibrated same, item color displayed in photos may be showing slightly different from the real object. Please take the real one as standard. :

Клиентите също го харесват