• New
Детски Прорезыватель, Твърди Трайни Ярък Цвят Детски Играчки За никнене на млечни Зъби, Хранително-Мек Силикон за Дете(син)

Детски Прорезыватель, Твърди Трайни Ярък Цвят Детски Играчки За никнене на млечни Зъби, Хранително-Мек Силикон за Дете(син)

Rating 
BGN 6.39

Наличност
В магазина

Допринасят за интелектуално развитие, за да имам дете психологическо удовлетворение и сигурност.Да се улесни болка и сърбеж на венците, когато у бебето се появи зъби, масаж на венците, за да са силни и са млечни зъби са се увеличили във времето.Тренирайте координацията на устата и ръцете на детето, тренирайте способността за възприемане на мек и твърд, цвят, звук и други аспекти.Има 2 различни цветове, можете да изберете за вашите нужди.Подобрете нормалното развитие на челюстната кост, тренирайте сосательное и кусательное действие на детето, тренирайте способността на устата.Функция : 1. Да се улесни болка и сърбеж на венците, когато у бебето се появи зъби, масаж на венците, за да са силни и са млечни зъби са се увеличили във времето.2. Подобрете нормалното развитие на челюстната кост, тренирайте сосательное и кусательное действие на детето, тренирайте способността на устата.3. Тренирайте координацията на устата и ръцете на детето, тренирайте способността за възприемане на мек и твърд, цвят, звук и други аспекти.4. Насърчаване на интелектуално развитие, така че бебето ще получи психологическо удовлетворение и сигурност.5. Има 2 различни цветове са на разположение, можете да изберете за вашите нужди.Параметри : Състояние : 100% Абсолютно новыйтип : Teether Material : хранително-вкусовата силикон Допълнително Цвят : розов, син Подходяща възраст : над 3 месеца Метод на почистване : кипяща вода/парраЗмер : Approx. 8.5 x 7 cm / 3.3 x 2.8 in (грешка на не повече от ±0.5 cm) Списък на пакета : 1 х Прорезыватель.

Основни свойства

Condition:
100 Percent Brand NewItem Type

Клиентите също го харесват