• New
Директни щифтове, Неръждаема стомана, Антикорозионна Перлена Игла за домакинство е Фиксирана за ежедневна шиене на тъкани(50 сливовидных позиционирующих щифтове)

Директни щифтове, Неръждаема стомана, Антикорозионна Перлена Игла за домакинство е Фиксирана за ежедневна шиене на тъкани(50

Rating 
BGN 62.40

Наличност
В магазина

Игла с плоска глава с добре обработени, не е лесно да се огъват, добра видимост, шиене и стегание много икономични.Благодарение на ефектен цвят и доброто глиц тези рибки шевни игли ще направят работата ви по-интересен.Директни корсажные цветни главоболие, изтръпване, остри игли, по-дълъг от обикновените съшива игли, по-лесно проникват в слоя плат.Плоска глава на шивашката игла е изработена от нишки от неръждаема стомана, силна и остра, и може да се използва повторно.Директни ватирани карфици, може да се използва за тъкани, ежедневна шиене, крафтовых проекти, сватбени украси и т.н. Характеристика : 1. Плоска глава на шивашката игла е изработена от нишки от неръждаема стомана, силна и остра, и може да се използва повторно.2. Игла с плоска глава с добре обработени, не е лесно да се огъват, добра видимост, шиене и выстегивание много икономични.3. Директни корсажные цветни главоболие, изтръпване, остри игли, по-дълъг от обикновените съшива игли, по-лесно проникват в слоя плат.4. Директни ватирани карфици, може да се използва за тъкани, ежедневна шиене, крафтовых проекти, сватбени украси и т.н. 5.С ярък цвят и добър блясък на тези рибки шевни игли ще направят работата ви по-интересен.Спецификация : Тип елемент : Шевни булавкиproduct Материал : неръждаема стомана, ПластикProduct Технически характеристики : Един Set Product Употреба : за домакинството, фиксиран и т.н. Сфера на приложение : Повечето хора са на подходяща възраст Списък на пакетите : 12 x позиционирующих възглавница или 50 x позиционирующих игли.

Основни свойства

Item Type:
Sewing Pins
Product Material:
Stainless Steel, Plastic
Product Specifications:
One Set
Product Use:
Household, Fixed, Etc.
Scope of Application:
Most People of the Right Age
Package List:
12 x Positioning Pinsor :
50 x Positioning Pins :

Клиентите също го харесват