• New
24 Цвят на Епоксидна Смола UV Лепило Занаяти Пигмент Ярък Цвят, Без Мирис Материал Декор направи си САМ Бижута Висулка Декор

24 Цвят на Епоксидна Смола UV Лепило Занаяти Пигмент Ярък Цвят, Без Мирис Материал Декор направи си САМ Бижута Висулка

Rating 
BGN 21.66

Наличност
В магазина

✎Тези течни смоли-оцветители, запечатани в бутилки.Нов приятелски и опитен/ветеран може да се насладите на това, бутилки с выжимкой ви позволяват лесно да следите капки. ✎Това смоляной пигмент под формата на течност.Можете да го смесват с други пигмента, за да се постигне желания цвят. ✎Осъществяване Съдържание : 24 бр./компл. x пигмент и смола(24 цвята) (повече от 1 комплект ,и на специална цена с отстъпка за вас.). ✎Ние препоръчваме да не се добавят голямо количество пигмент към работата си за един път, но да го добавите малко, за да видите смяна на цвят от светло на тъмно. ✎Той осигурява ярки цветове и безкрайни възможности, достига високо пигментированного, потъващ ефект, слой и създава дълбочина, която може да бъде идеална за каботажните от смола, чаши Петри, чаши, картини и произведения на изкуството от епоксидна смола. 24 цвят на Епоксидна смола UV лепило занаяти пигмент ярък цвят, без мирис Материал декор направи си САМ бижута висулка Decor100% е абсолютно нов и качествени Характеристики : Това е пигмент смола под формата на течност.Можете да го смесват с други пигмента, за да се постигне желания цвят.Просто добавете много малко количество смола в проекта си и ще видите резултата.Препоръчваме ви да не добавяте в работата на голямо количество пигмент за един път, а да го добавите малко, за да видите смяна на цвят от светло до тъмен.Той осигурява ярки цветове и безкрайни възможности, достига високо пигментированного, потъващ ефект, слой и създава дълбочина, която може да бъде идеална за каботажните от смола, чаши Петри, чаши, картини и произведения на изкуството от епоксидна смола.Тези течни смоли-оцветители, запечатани в бутилки.Нов приятелски и опитен/ветеран може да се насладите на това, бутилки с выжимкой ви позволяват лесно да следите капки.Само пигмент катран,други аксесоари демо на снимката не са включени.Параметри : Вид : течност пигмент 1 бутилка Капацитет : 5 мл Цвят : 24 цвят(както е показано на снимката)Брой : 1 компл.Забележка : Моля, позволете 0-1 см грешка се дължи на ръчно измерване. моля, уверете се, че нямате нищо против, преди да предложите цена.Поради разлика между различните монитори изображение може да не отразява действителния цвят на продукта.Благодарим ви!Кръст Бод Пакет Съдържание : 24 бр./компл.x смола Пигмент(24 цвята).

Основни свойства

Type:
Liquid Pigment
1 Bottle Capacity:
5ml
Color:
24 Colors(As the pictures shown)
Quantity:
1 Set
Please allow 0-1cm error due to manual measurement. pls make sure you do not mind before you bid. :
Due to the difference between different monitors, the picture may not reflect the actual color of the item. Thank you! :
Package Contents:
24 Pcs/Set x Resin Pigment(24 Colors) :

Клиентите също го харесват