• New
HUANLONG Съвместим за Apple Watch Band 42 мм 44 мм 38 мм 40 мм Подмяна на Неръждаема стомана, Метал iWatch Band за Apple Watch Серия SE 6/5/4/3/2/1 (сребро/злато, 38/40 мм)

HUANLONG Съвместим за Apple Watch Band 42 мм 44 мм 38 мм 40 мм Подмяна на Неръждаема стомана, Метал iWatch Band за Apple

Rating 
BGN 36.80

Наличност
В магазина

Подходящ дизайн на китката : Внимателно разработен в съответствие с запястьем, носят удобно.Тънка полиране и фино шлифоване на повърхността.Двоен бутон за застраховка сгъваема закопчалка : Двоен бутон дизайн, предотвратяване на докосване до бутона по погрешка, безопасно и красиво.вградени конектори, адаптери от неръждаема стомана, позволяват лесно да се замени каишка за часовник.Забележка : Адаптерът за взаимозаменяеми, моля, затегнете винтовете на адаптер преди употреба.Моля, редовно проверявайте състоянието на винтове за адаптер (на всеки 3-5 седмици) в случай на случайно падане се дължи на отслабената винтове.Гаранция една година,приятелски кустомер serive.Ако имате някакви въпроси или не сте доволни от покупката си, моля, свържете се с нас.Подходящ за обиколка на китката : Apple Watch 38mm Band - Подходящ за размера на китката 150-220 mm. Apple Watch 42 милиметра Band - подходящ за китката размер 155-225 mm. Опаковката включва : 1 X каишка за часовник 1 X отверка 1 x инструмент за премахване на 2 X резервни винтове [Забележка] [Прочетете преди пускането на поръчката] 1. Не Apple Watch в комплект. 2. Отвертка се използва за инсталиране/деинсталиране на адаптер на съединителя, а не за премахване на връзки. 3, Моля, използвайте инструмента за отстраняване, за да регулирате размера на ленти като си китката. 4, на Всички въпроси или неудовлетворени от вашата покупка, моля, свържете се с нас.

Основни свойства

Клиентите също го харесват