• New
WATPET Full Range G618 Detector 3 Antenna CDMA Signal Finder for GSM Bug GPS Tracker Wireless Hidden Camera Eavespring Точна идентификация (Цвят : черен)

WATPET Full Range G618 Detector 3 Antenna CDMA Signal Finder for GSM Bug GPS Tracker Wireless Hidden Camera Eavespring

Rating 
BGN 35.19

Наличност
В магазина

Детектори, произведени по технология поколение G618, предназначени основно за откриване на грешки GSM, дефекти на GSM, аудио, автомобилни тракери GSM, GPS, мобилни телефони, безжични честотни шпионски камери, устройства за измама безжична честота и т.н. 2Эта функция може да се срещне и /полицейско наблюдение.Той може да открие енергия, така че вие и семейството ви можете да бъде защитен от електромагнитно излъчване.Той използва цифрово приемане, което е различно от други детектори. -(1) На първо място, честотна област откриване разшири, за да се избегнат смущения от сигнали на намеса от живота. -(2) На второ място, се подобрява чувствителността.Предимството е в това, че способността на предаване на сигнала е силен, и може да бъде лесно позиция, регулиране на преминаването. 1. Детектори, произведени технология поколение G618 главно са конструирани, за да открие грешки GSM, дефекти, GSM, аудио, отслежыватели кола за GSM, GPS, мобилни телефони, безжични камери шпионин честота, безжични уреди измама честота, etc.2. Тази функция може да се срещне и /полицейско наблюдение.Той може да открие енергия, така че вие и семейството ви можете да бъде защитен от електромагнитно излъчване.3. Той използва цифрово приемане, което е различно от други детектори.-(1) На първо място, честотна област откриване разшири, за да се избегнат смущения от сигнали на намеса от живота.-(2) На второ място, се подобрява чувствителността.Предимството е в това, че способността на предаване на сигнала е силен, и може да бъде лесно позиция, регулиране на switch4. Това е най-съвременното преносимо оборудване за откриване на безжични сигнали през 2020 година. Обикновените безжични датчици не могат да открият сигнали CDMA.5.Детектор G618-това е устройство, което може точно да се идентифицират протокол за мобилна връзка CDMA устройства за наблюдение.В предвид на това че протокол мобилен телефон е CDMA е изобретен в САЩ , това е технология подскача радиочестоти, причинени от достъпа, разделяне на кода множествена, който е трудно да се открие, поради по-ниска мощност на предаване.основната характеристика : 1. Професионално устройство за откриване на радио, висока чувствителност, регулируем въртящ се ключ, голям ряд2 за откриване на честота. Лесен за използване (обувки + завъртане на ключа), звукова и светлинна аларма, точно и надежная3. Го открия грешки 2 G, 3 G, 4 G и GPS тракер, изтеглете локатор на пакети данни GPS локатор на висока скорост.4. Го открия безжична камера 1.2 G/2.4 G/5. 8 G и безжичен мониторинг.

Основни свойства

(1) Indicator light:
There are 10 levels of L ED indicator light, the first to the 10th are used to detect and indicate. If all the indicator lights are flashing, a beep will sound, the sound is more urgent and the signal is stronger.
(2) Button:
Press an

Клиентите също го харесват