• New
Анатомическая Модел, Женски Гърди Анатомическая Модел Патология на Млечната Жлеза Модел е Съвместим с Общуването Лекар-пациент Медицински Наръчник,Медицински Мо?

Анатомическая Модел, Женски Гърди Анатомическая Модел Патология на Млечната Жлеза Модел е Съвместим с Общуването Лекар-пациент

Rating 
BGN 63.92

Наличност
В магазина

Той също така е съвместима с уроци демонстрации в медицинските колежи.Украсата в кабинета на лекаря,изящна изработка създава добър предмет с определена форма и отлична детайлност.Отнася се за училищата,болниците, при обучение на психическото здраве, може да се използва като преподаването на знания за физическото здраве на нагледни материали, за да се задълбочи разбирането на структурата на човешкото тяло.Този модел показва патология на млечната жлеза, като дольковая хиперплазия на гърдата, инвазивна протоковая карцинома, кисти на млечната жлеза, фиброаденомы и т.н. са Подходящи за всички, които се интересуват от анатомията, сестринским нещо, физиологията.Училищно преподаване, обучение, отлично ръководство на курсове по анатомия и физиология. ??????????????????????-??????????????????????Клиентът отзиви за нашите продукти : Това е доста аккуратная модел.Добро ръководство.

Основни свойства

Клиентите също го харесват